2011. augusztus 2., kedd

forever alone;

Úgy néz ki, hogy forever alone típus lettem. Megmondtam DH-nak hogy nem akarok járni vele, és nem is fogok. Pontos indoka: nem helyes. És kész. PONT. Mostmeg amikor ráírok Fb-on akkor meg alig ír, és azt mondta hogy kell neki is idő, hogy feldolgozza a dolgokat. De könyörgöm! Nem is jártunk! -.- ez már azért szánalmas. Blökinek rossz kedve van, és nem mondja meg. Bár annyit sikerült kihúznom belőle, hogy nincs/ nem tud erősítőt szerezni a gitárjához. Hát szörnyű! Én meg próbálom felvidítani, de nem jön össze. Legalábbis félig okés lett :)
Ma Lucával notebookoztunk, és Luca rakott rá egy csomó jó cuccot. MSN, Google Chrome, meg valami témák meg minden. Én nem értek a telepítgetéshez, de ő tök frankón megcsinálta :D KÖSZI Luca!! *.* BFF :)
Új dizit csináltam, de nem hinném hogy sok mindenki ( szinte senki) megnézi.
Na akkor mentem is. Várom az osztálytársamat hogy jöjjön fészre dumálni, meg pancsizok és beszélek Blökivel. De úgy döntöttem, lemondok Blökiről is. MÁR NEM ÉRDEKEL!!! Nem teperek tovább hogy észrevegyen. Csak ennyi, mától fogva szingli leszek :) nem érdekel se DH meg Blöki se.!! Muháhááhá xD
---Majd jövök---

1 megjegyzés: