Teachers- the braves


A bejegyzéseimben sokszor említek tanárokat és osztálytársakat, és szerintem  nem mindenki érti, hogy mikor kire gondolok! xD És írok ide egy kis j e l l e m z é s t is, hogy tudjátok milyen tulajdonságokkal rendelkeznek kiszemeltjeim! ;)

Teachers / tanárok :
TB.- irodalom tanár, erősen hasonlít a Kisvakondra xD Szemüveges, egyébként jó fej, ő szerkeszti a suliújságot is ^^
Sz.- angoltanárnőnk, nagyon profi, szőke rövid hajjal. Néha ha ideges lesz, visítani kezd magas hangon, na akkor olyan frekvencián mond dolgokat "angolul" hogy zseninek kell lennem hogy értsem. Tulajdonsága, mindenkit le "fiam"-oz. :)
Fly- Matektanár, totál úgy néz ki mint egy télapó (!) , mindig vicceket mesél órán, és nála..hát senki sem érti a matekot, totális a SÖTÉTSÉG- persze értelmi szinten. Örülünk, ha helyettesítés van, mert matekból érettségizni kéne. >.<
Kakuk(k)- kémiatanárnő, nagyon gyors, akár a kengyelfutógyalogkakukk, és rejtély, hogy egy vagy 2 k-val írja a nevét. :O
Laci néni- rajz tanár, és nagyoon nőies a hangja. XD hát, van olyan amikor néhányan le tanárnőzik. És vicces, amikor próbál rendet tartani az osztályukban.
Bernáth- föci tanár, nagyon kemény, de jó poénjai vannak. Nála mindig csend van az osztályban, és nos ha nincs.. akkor CSINÁL! ;) Nagyon bírom őt, a régi ofőmre emlékeztet. ^^
Koncsi / Koncsos/ Koncsoládé/ Koncsilla/ Koncsesz / stb.- a mi drága osztályfőnökünk, aki egy csapat "elfajzott" gyerek nevelését kapta feladatul. Hiába ilyen- olyan cuki tanár, nem tud rendet tenni. >.< Egyébként törit tanít, meg éneket.
La professeur- Farnciatanárnőm *-* Nagyooon szereteem, igazi tündér! ^^
Griffin- spanyol tanár, és Peter Griffin alteregója. Csókosszáj :3
Lórántfi- info tanár, fura a megjelenése. Idegbajt kap ha nyafogunk egy dolgozat miatt. :S
Horesz- tesitanár, bizarr pletykák járnak-kélnek a suliban róla. O.o Néha ki szokott röhögni -.-
Barabááás ^^- úú. a kedvenc tanárom, csöves sapi forever! Nagyon okos ember, és én bírom a vicceit. Na már most + már biztosan tanulták számtanból- egy órán kb. 10szer, ha nem többször tuti elismétli. Kedvenc tanároom! Csak érteném a fizikát! ;)