2013. április 6., szombat

if you dream it, it could come to light ;

Sziasztok!:)
Ugye a húsvéti szünetnek már rég vége, és a héten vissza is kerültek a diákok az iskolapadba. Ilyenkor, francia levelezőtársam, akinek sajnos ma (!) is be kellett mennie suliba. Poor Axel!
amikor szombaton otthon csücsülök, és éppen a nagy semmittevéstől vagyok álmos (igen, néha előfordul, de nem vagyok lusta :] ), akkor eszembe jut egy
Na, de inkább belevágok a közepébe:
# Ez a hét komolyan mondom, hogy szuper volt! Hiányoztak az osztálytársaim, és végre megint velük lehettem. A szobatársaimmal se veszekedtünk, csomót beszélgettünk,meg nevettünk. Már majdnem olyan volt minden, mint régen. Leszámítva Mátét. Szerintem ő az egyetlen ember, aki ok nélkül nem bír, és akármennyire is igyekszem levegőnek nézni ( nem akarok én jóban lenni vele, de mikor állandóan nálunk van!), de zavar ahogy viselkedik vele. Na mindegy, ez bonyolult, nem megyek bele a részletekbe.
# Szabados tanárnő megdicsért a nyelvvizsga miatt, idézem: "Ügyes gyerek vagy te!" :') Úúgy örültem ennek. Plusz infoból kaptam egy 5-öst máris feljebb húzva az átlagom. Végre! De a következő hét már nem lesz annyira laza, kezdve a francia dogától egészen a matek Tz-ig. :( Igazságtalan az élet! Brühühü
tastyy :3
# Csütörtökön írtam egy Ricsinek névnapjára egy posztot facebookon, mire ő rám írt, és elkezdtünk beszélgetni. Kedvelem. Ráadásul mikor a folyosón ülve beszélgettem vele, Szoni olyan izgatott lett a hír hallatán, hogy..hűűű, én nem voltam annyira happy.
 És ő akart ismerkedni velem!! Nagyon rendes, meg jókat beszélgetünk ..legalább is ebben a 3 napban! :D
# Másik csütörtöki érdekesség, hogy el kellett mennem panoráma röntgenre a kórházba Egerbe!! Eddig azt se tudtam, hogy hol van a kórház, csak gondolati elképzelésem volt róla..uhh. Szóval kicsit sokáig tartott amíg megtaláltam a helyet amit keresek; a szájsebészetet! xD Szegény nővérek hülyének néztek, ahogy egyik helyről a másikra rohangálok, meg a recepcióst faggatom. Akkor már a betegek arckifejezését nem is említem :D Miután végeztem, megajándékoztam magam egy Milka Oreo-val, és vettem festő vásznat egy képhez.
# Pénteken, miután a szakadó esőben,- és egy kakaós csigával a hasamban,- hazaértem ..öö nem tudom már mit csináltam, de egész este egy volt osztálytársammal beszélgettem, aki kiköltözött a családjával elmaradhatatlan része volt az estémnek. Annyira örülök, hogy megismertem őt. Nem csak azért, mert iszonyat jó fej, és tudunk normálisan beszélgetni, de azért is, mert ez azt bizonyítja, hogy csak bátorság kell a dolgok megtevéséhez, és akármennyire is erőlködünk, a legváratlanabb pillanatban fog beütni a ménkű. :) Pont amikor ott az ideje.
Luxemburgba. Annyira jó volt vele beszélgetni, és már alig várom a jövőhetet, hogy találkozhassak vele.! Persze Ricsi is
Egyébként a koliban Rebivel, meg 2 tizenegyedikes fiúval megnéztük a Cloud Atlas-t...és wáow. A kedvencem! Komolyan, még mindig  a hatása alatt vagyok!
Ma edzésen sikerült megcsinálnunk a csavart. :D Húúú..és 20.-án verseny.

Szerintem ennyi mára olyan nagy vonalakban, majd még jövök!:)

2 megjegyzés:

  1. ÚÚ én is benne vagyok *.* És igen izgatott lettem, mert annyira jó ^^ tökre örülök :) Meg mert még hatása alatt voltam az esti meglepetésnek :D
    Szoni

    VálaszTörlés