2011. október 5., szerda

Itt ülök...;

Na gyorsan összefoglalva ( Héfő és Kedd )... de nem biztos hogy el tudok mindent mesélni, mert órán vagyok, és ameddig a tanárnő nézi a mások feladatait, addig én netezek (Y) mert már végeztem :)  Ezért jó az infóó :D

Hétfő: Eltelt minden jól ment, csak volt egy kis vita a tánccal amit a gólyák bemutatkozásán kell csinálni :S Szokás szerint van valaki, akinek nem tetszik semmi. Így nem fogunk elkészülni! Most mondjátok meg! Nincs olyan dolog ami mindenkinek egyformán jó lenne... és ez a baj.
N. olyan cuki volt *-* Nagyon szerelmes vagyok :$ De ez érthető.. csak nem tudom hogy ő is szeret-e- A csajok mondják, hogy igen.. Áhh, de mindegy is. :D Nem rágódom ezen, fő az optimizmus.
Gerda megkérdezte tőle, hogy mikor leszünki 2 hetesek, és zt mondta hogy Szerdám. SZERDÁN. Azaz, ma(!!!) (: Hhihiiii <3 Most olyan önelégült kis pirulós fejem van. :)

Kedd: Angol óra.. haláli volt. Subi arról kezdett el beszélni, hogy a skót, vagy az ír wiskey- wiskhy a jobb. :) És nagyban meséli, hogy ezért és ezért ez a jobb.. erre Pozsik megszólal: - A tanárnő már biztos csak tudja!
Tanárnő: Én igen... de nem csak erről!.9 :)
És így belementünk a pálinkába is, és kiderült hogy minden JÓ pia a szerzetesektől ered, és a wiskhy jelentése: az élet vize :)
Érdekes angol óráink vannak. xD
DH nem szól hozzám, szánalmas amit csinál, szóval nem is érdekel... :)  Megvan magában és én is magamban.. szóval levegőnek nézzük egymást! Királyság xD --"
Na és akkor kint ültünk N.-nel és beszélgettünk.. és akkor vette észre hogy küldtem neki egy SMSt! --" xD Hol él? A dráágám <3 Szeretem ^^
Na pusz... majd folytatom, csak kicsengettek. <3
Jelentem a mai napot is majd este :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése