2012. február 4., szombat

Worthless

Örülök, ha csalódhatok az emberekben...
Iringóban.... lebélázott fészen egy kommentben, mert megjelölte benne Rebit, Orsit meg ilyeneket..és engem Bélának írt. Miért nem lehet felfogni hogy van rendes nevem?? Tehetek én arról hogy az apukám családneve Béla??? És hogy én Béla Rebeka vagyok??!! Annyira szarul esett, amikor elolvastam, hogy elkezdtem sírni. Elegem lett. Meg amikor a vidám kis komijaikat olvasom, hogy ilyen sms, olyan sms.  Nem vagyok féltékeny rájuk..gondoltam, hogy ez lesz. Mert későn estem be az osztályba, így már kialakultak a barátságok/legjobbbarátságok. Nekem senki nem ír sms-t az osztályból, senki nem jön oda..hogy jössz ki szünetre? :( Annyira szarul esik.. meg az, hogy a fél suli Bélának hív... Mindig emiatt kell sírnom.
És most Iringó is... és tudom, hogy ő Orsival van jóban. Velem nem is szokott foglalkozni. Csak én próbálok mániákusan jóban lenni mindenkivel. Se Rebivel nem megy, se Orsival... :/ senkivel. És az a hatalmas gondom, amit a múltkor mondtam... Rebi volt. Mert azt hittem hogy haragszik rám. Majd el is mesélem, hogy miért... na de megyek, mert aludnom is kell, és amúgy is bőgőroham jött rám.

2 megjegyzés:

  1. Szia:) Volt néhány bejegyzésed, amiket nem olvastam el, és nem vettem észre hogy kihagytam. és így találtam rá erre a bejegyzésre:)
    Megértem a vezetékneves problémád:) nekem a vezetéknevem Lajos, ami hasonlít a Bélára, és engem is hívtak "Lajosnak" pedig a keresztnevem Lilla. :DDDDD:| Annyit tudok mondani, hogy ne legyél elkeseredve! senki nem tehet róla,hogy ilyen a vezetékneve!:) és a legfontosabb: legyél büszke erre a névre(még ha sokszor, NAGYON SOKSZOR nehéz), hisz biztosan egy fantasztikus család részese vagy :)) akiknek szintén ilyen a vezetéknevük!:) Remélem,hogy azóta nem voltál szomorú a neved miatt:) a többiek meg .. elmhetnek a sunyiba!:)) a blog még mindig jó:) ♥ <3 puszi: DiliLili.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszöönöm, imádlak! Kicsit későn vettem észre a komit, de már minden okés..megszoktam. Most a héten fel is köszöntöttek Család-névnap alkalmából.. xd Remélem továbbra is olvasgatsz :D Köszi és pusziii óriásii! Te( és a hozzád hasonló emberek) tartják bennem a lelket :D♥

      Törlés