2012. július 23., hétfő

Eredeti Eredet;

Ma Lucával az Eredet-et néztük meg! Nagyon klassz film volt, ti is csekkoljátok, plusz dolog benne; hogy Leonardo DiCaprio játszik benne! Én őszintén nem rajongok érte, de irtó jó színész. Amúgy a filmre tényleg nagyon kellett figyeli, mert bonyolult az egész! És a vége... woow, magam se tudom mit higgyek! Lucával belassítottuk a legvégét, és szerintünk megáll a pörgettyű! Remélem.
Meg olyan idegesítő volt a vége közben a zene, az a fajta amitől nekem feláll a szőr a nagylábujjamon!! De komolyan. Irtózatos. És izgi. Meg félelmetes. Watch it!
Lucának üzenem; a Fight Night-ot nem fogom megnézni! Never.

~bemutató:
Dom Cobb álomtolvaj: értékes információkat lop ki az áldozatok agyából, amikor azok alszanak, és védtelen az elméjük. Bár nagyszerűen keres, nincs magánélete, a veszélyes tudása miatt állandóan menekülnie kell. Váratlanul kap egy esélyt, visszakaphatja a régi életét, a családját, a gyerekeit. Ezúttal azonban nem lopnia kell, hanem egy gondolatot kell elültetnie valakinek az agyában. Ha sikerül a feladat, ez lehet a tökéletes bűntény. Ám hiába az alapos tervezés és a felkészült csapat, a veszélyes ellenfél minden lépésüket előre látja. Egy ellenfél, aki mintha olvasna Cobb gondolataiban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése